följderna av den globala uppvärmningen
ENGLISH | FILIPPINSKA | French | German | Italian | Portuguese | SPANSKA

ConsequencesOfGlobalWarming.com

Hemma
Bild
Bild Konsekvenser av USA: s
Bild Konsekvenser av Land
BildBild Forskning från 100 + Högskolor
Bild Polls

Politiska Nyhetsbrev
Email:

Syftet med denna hemsida

Den globala uppvärmningen är det största miljöproblem som världen i dag.

Jag skapade denna webbplats av nödvändighet och här är varför:

  1. Allmänheten anser att det fortfarande finns debatt om huruvida den globala uppvärmningen är människans verk. Det är helt och helt felaktiga. Det vetenskapliga samfundet har inte bara komma till ett samförstånd om att den globala uppvärmningen är människan skapad utan att vi måste agera snabbt. För att bevisa detta har jag sammanställt forskningsdokument från början 100 institutioner och universitet runt om i USA för att styrka mina påståenden.
  2. Allmänheten har fortfarande inte erkänt det faktum att vi måste agera snabbt för att lösa miljöproblemen i för dagen. Därför har vi sammanställt listor över den globala uppvärmningen konsekvenser tas från nyhetsartiklar och forskning tidskrifter av amerikanska stater längs kusten samt från land till land.

Obama har ännu att ta ämbetsed för ordförandeskapet i USA men har ändå lovat att ta itu med den globala uppvärmningen. Hans motståndare har redan börjat attackera honom att säga att något han försöker göra för att ta itu med de globala klimatförändringarna kommer att ha en negativ inverkan på verksamheten.

Jag är en affärsman och frågor av ekonomin påverkar mig mycket men jag är inte så självisk så att tro att min plånbok är viktigare än jorden. Som Al Gore tydligt påpekat i sin video, vad skulle du hellre välja: ett gäng guldtackorna eller jorden?

För en bra introduktion till den globala uppvärmningen, se David Terr artikel med titeln "Den bistra verkligheten av den globala uppvärmningen".

(c) 2006-2008 ConsequencesOfGlobalWarming.com ( Konsekvenserna av den globala uppvärmningen ) Alla rättigheter förbehållna.