posledice globalnega segrevanja
ENGLISH | TAGALOGŠČINA | Francoščina | german | italian | PORTUGALSKA | Španščina

ConsequencesOfGlobalWarming.com

Domov
image
image Posledice, ki jih ameriški State
image Posledice, ki jih države
imageimage Raziskave od 100 + Colleges
image Ankete

Politično Newsletters
Email:

Namen te spletne strani

Globalno segrevanje je največji okoljski problem danes sooča svet.

I ustvarili to spletno stran od nujnosti in tukaj je, zakaj:

  1. Javnosti meni, da je še razprava o tem, ali globalnega segrevanja je ustvaril človek. To je v celoti in popolnoma napačne. Znanstvena skupnost je ne le doseči soglasje o dejstvu, da globalno segrevanje je ustvaril človek, temveč da moramo delovati hitro. Dokazati, to sem zbrati raziskave dokumentov iz Top 100 univerz in visokih šol iz celega sveta Združenih držav Amerike, da moja trditev utemeljiti.
  2. Javnost še ni potrdil dejstva, da moramo hitro ukrepati, da reševanje okoljskih problemov na dan. Iz tega razloga smo zbrani seznami posledice globalnega segrevanja, vzetih iz novice in raziskovalnih revijah, ki jih navaja ZDA vzdolž obale, kot tudi z državo.

Obama je še sprejeti prisege urada za predsedstvo Združenih držav, vendar je vseeno obljubil, da naslov globalnega segrevanja. Njegovi nasprotniki so se že začeli napad mu rekel, da nič ga poskuša storiti za reševanje svetovnih podnebnih sprememb bo imelo negativnega vpliva na poslovanje.

Jaz sem poslovnež in zadevah gospodarstva močno vpliva na mene, vendar jaz nisem tako sebičen, da misli, da moj Pocketbook je bolj pomembno kot na Zemlji. Kot je Al Gore jasno poudarjeno v njegov video, kaj bi raje izbere: a kup zlatih palic ali na Zemlji?

Za dober uvod za globalno segrevanje, vprałajte David Terr v članku z naslovom "Groba realnost globalnega segrevanja".

(c) 2006-2008 ConsequencesOfGlobalWarming.com ( Posledice globalnega segrevanja ) Vse pravice pridržane.