Konsekvensene av global oppvarming
NORSK | TAGALOG | French | German | Italian | Portuguese | Spanish

ConsequencesOfGlobalWarming.com

Hjem
bilde
bilde Konsekvensene av USAs
bilde Konsekvenser av Land
bildebilde Forskning fra 100 + høyskoler
bilde Avstemninger

Politisk Newsletters
Epost:

Hensikten med dette Nettstedet

Global oppvarming er den største miljømessige bekymring møter verden i dag.

Jeg opprettet denne nettsiden ut av nødvendighet og her er hvorfor:

  1. Publikum mener det er fortsatt debatt med hensyn til om eller ikke global oppvarming er menneskeskapte. Det er helt og fullstendig usant. Vitenskapelige samfunnet har ikke bare komme til en enighet om at global oppvarming er menneskeskapte, men at vi trenger å handle raskt. For å bevise dette, har jeg samlet forskning dokumenter fra topp 100 universiteter og høyskoler fra hele USA for å underbygge mine påstander.
  2. Det offentlige har fortsatt ikke erkjent at vi må handle raskt for å møte de miljømessige hensyn på dagen. Derfor har vi satt sammen lister over globale oppvarmingen konsekvenser tatt fra nyheter og forskning tidsskrifter av amerikanske stater langs kysten samt av landet.

Obama har ennå ikke ta eden av kontorlokaler for formannskapet i USA, men har fortsatt vowed å ta global oppvarming. Hans motstandere har allerede begynt å angripe ham som sier at alt han prøver å gjøre å ta opp globale klimaendringer vil ha en negativ innvirkning på virksomheten.

Jeg er forretningsmann og forhold av økonomien påvirker meg mye men jeg er ikke så egoistisk som å tenke at min pocketbook er viktigere enn jorden. Som Al Gore klart påpekt i sin video, hva ville du heller velge en haug med gull barer eller jorden?

For en god introduksjon av global oppvarming, vennligst kontakt David Terr artikkel med tittelen "Den tøffe Reality of Global Warming".

(c) 2006-2008 ConsequencesOfGlobalWarming.com ( Konsekvensene av global oppvarming ) All Rights Reserved.