seurauksia ilmaston lämpenemisen
ENGLANTI | FILIPINO | French | German | Italian | PORTUGALI | SPANISH

ConsequencesOfGlobalWarming.com

Koti
kuva
kuva Seuraukset Yhdysvaltain valtion
kuva Seuraukset maittain
kuvakuva Tutkimuksen 100 + Colleges
kuva Äänestykset

Poliittinen Newsletters
Sähköposti:

Tässä Website

Ilmaston lämpeneminen on suurin ympäristöongelmia edessään nykymaailmassa.

Olen luonut tämän sivuston ulos välttämättömyys ja tästä syystä:

  1. Yleisö katsoo, että vielä on keskustelua siitä, onko ilmaston lämpeneminen on ihmisen aiheuttama. Se on kokonaan ja täysin vääriä. Tiedeyhteisö ei ole ainoastaan saada aikaan yksimielisyys siitä, että ilmaston lämpeneminen on ihmisen tekemää, mutta että meidän on toimittava nopeasti. Todistaa tämän, minun on koottu tutkimus-asiakirjoja Top 100 yliopistoissa ja korkeakouluissa ympäri Yhdysvaltoja tueksi minun väittää.
  2. Yleisö ei ole vieläkään tunnustettu, että meidän on toimittava nopeasti osoite ympäristönäkökohtia päivästä. Tästä syystä olemme luettelot ilmaston lämpenemisen seuraukset otettava uutisartikkeleista ja tutkimuksen lehdissä Yhdysvaltojen todetaan rannikolla sekä maan.

Obama ei ole vielä ottaa vala toimikausi puheenjohtajavaltio Yhdysvalloissa mutta on vielä vannonut osoite ilmaston lämpenemistä. Hänen vastustajansa ovat jo alkaneet hyökätä häntä sanomalla, että mitään hän yrittää tehdä maailmanlaajuisen ilmaston muutoksella on negatiivinen vaikutus yritysten toimintaan.

Olen liikemies ja asioissa talouteen vaikuttaa minuun suuresti, mutta en ole niin itsekäs kuin ajatella, että minun Pocketbook on tärkeämpää kuin maapallo. Kuten Al Gore selvästi esiin hänen video, mitä pikemminkin valita: joukko kultaa harkkoina tai maapallon?

Saat hyvän käyttöönotto ilmaston lämpeneminen, ottakaa David Terr n artikkelin, jonka otsikkona oli "karua todellisuutta lämpenemisen".

(c) 2006-2008 ConsequencesOfGlobalWarming.com ( Seurauksia ilmaston lämpenemisen ) Kaikki oikeudet pidätetään.