gevolgen van de opwarming van de aarde
ENGELS | FILIPPIJNS | French | German | Italian | Portugees | SPANISH

ConsequencesOfGlobalWarming.com

Home
image
image Gevolgen door US State
image Gevolgen door Land
imageimage Onderzoek van 100 + Hogescholen
image Polls

Politieke Nieuwsbrieven
E-mailadres:

Doel van deze Website

De opwarming van de aarde is de grootste milieu-zorg waarmee de wereld vandaag.

Ik heb deze website van de noodzaak en hier is waarom:

  1. Het publiek is van mening dat er nog discussie over de vraag of niet de opwarming van de aarde is de mens gemaakt. Dat is geheel en volstrekt onjuist. De wetenschappelijke gemeenschap is niet alleen komen tot een consensus over het feit dat de opwarming van de aarde is de mens gemaakt, maar dat moeten we snel handelen. Om te bewijzen dat ik heb opgesteld onderzoek documenten uit de Top 100 instituten en universiteiten uit de hele Verenigde Staten ter staving van mijn vorderingen.
  2. Het publiek heeft nog niet bevestigd het feit dat we moeten snel handelen om de milieuaspecten van de dag. Om die reden hebben we een lijst samengesteld van de opwarming van de aarde consequenties uit nieuwsberichten en onderzoek tijdschriften door Amerikaanse staten langs de kust en door land.

Obama is nog te nemen ambtseed voor het voorzitterschap van de Verenigde Staten, maar heeft nog gezworen om opwarming van de aarde. Zijn tegenstanders zijn al begonnen met de aanval hem zeggen dat hij iets probeert te doen voor de aanpak van mondiale klimaatverandering zal een negatieve impact hebben op het bedrijfsleven.

Ik ben een zakenman en zaken van de economie van invloed op me sterk maar ik ben niet zo egoïstisch te denken dat mijn pocketbook belangrijker is dan de Aarde. Als Al Gore duidelijk gewezen in zijn video's, wat zou je niet kiezen: een stel gouden staven of de Aarde?

Voor een goede invoering van de opwarming van de aarde, raadpleeg David Trs het artikel getiteld "De harde realiteit van Global Warming".

(c) 2006-2008 ConsequencesOfGlobalWarming.com ( Gevolgen van Global Warming ) Alle rechten voorbehouden.