pasojat e ngrohjes globale
ENGLISH | Filipino | FRËNGJISHT | German | ITALISHTEN | Portuguese | SPANJISHT

ConsequencesOfGlobalWarming.com

Shtëpi
image
image Pasojat nga Shtetit të SHBA
image Pasojat nga Vendi
imageimage Studim nga 100 + Colleges
image Sondazhet

Buletinet Politike
Email:

Qëllimi i këtij Website

Ngrohja globale është shqetësimi më i madh mjedisor ndeshet bota sot.

I krijuar nga ky website domosdoshmëri dhe pse këtu:

  1. E publikut beson se ka ende debat në se ngrohja globale apo jo është i bërë nga njeri. Kjo është plotësisht dhe krejtësisht të rreme. I komunitetit shkencor jo vetëm nuk ka ardhur në një konsensus në lidhje me faktin se ngrohja globale është i bërë nga njeri por se ne kemi nevojë për të vepruar shpejt. Për të provuar këtë, unë kam hartuar kërkimore dokumente nga Top Universitete dhe Kolegje 100 nga mbarë Shtetet e Bashkuara të provoj pretendimet e mia.
  2. Publiku ka ende ende nuk e pranoi faktin se ne kemi nevojë për të vepruar me shpejtësi për të adresuar shqetësimet e mjedisit të ditës. Për këtë arsye, ne kemi hartuar listat e ngrohjes globale pasojat e marra nga lajmet hulumtuese dhe revista nga SHBA shtetet përgjatë bregdetit si dhe nga vendi.

Obama ende nuk e ka për të marrë betimin e zyrës për Kryesia e Shteteve të Bashkuara, por ka ende premtoi të merret ngrohjes globale. Kundërshtarët e tij tashmë kanë filluar të sulmojnë atë duke thënë se ai çdo gjë për të bërë përpjekje për të adresuar ndryshimin e klimës globale do të ketë një ndikim negativ në biznes.

Unë jam biznesmen dhe çështjet e ekonomisë të ndikojë në masë të madhe mua por nuk jam aq egoist si të mendojnë se libër xhepi im është më e rëndësishme se e Tokës. Si Al Gore theksoi qartë në video e tij, ajo që ju do të zgjidhni në vend të: një bandë e artë bare ose e Tokës?

Për futjen e mirë e ngrohjes globale, ju lutem konsultoni David Terr artikulli i titulluar "The Reality ashpra e ngrohjes globale".

(c) 2006-2008 ConsequencesOfGlobalWarming.com ( Pasojat e ngrohjes globale ) Të gjitha të drejtat e rezervuara.